Greenview St, Eugene, OR

Here is an architecturally built house from the early 1970’s which was brought into the new century during this complete home remodel by opening up the main living space with two small additions off the back of the house creating a seamless exterior wall, dropping the floor to one level throughout, exposing the post an beam supports, creating main level on-suite, den/office space, refurbishing the existing powder room, adding a butlers pantry, creating an over sized kitchen with 17′ island, refurbishing the existing bedrooms and creating a new master bedroom floor plan with walk in closet, adding an upstairs bonus room off an existing porch, remodeling the existing guest bathroom, and creating an in-law suite out of the existing workshop and garden tool room.

Client's Tesimonial